• Teatteri Mukamas

 • Yleistä

  NUKKETEATTERIN TAIKAA KOKO PERHEELLE!

  Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattinukketeatteri, jonka esitykset saavat useimmiten innoituksensa saduista. Nuket, näyttelijät, varjot, elävä musiikki ja modernit nukketeatteritekniikat yhdistyvät kiehtovasti teatterin esityksissä. Suurin osa ohjelmistosta on suunnattu lapsille, mutta aina välillä Teatteri Mukamas tarjoaa jotain erityistä aikuisille.

  Teatterin idyllinen kotinäyttämö sijaitsee Tampereen Pispalassa, vanhassa VPK:n talossa. Teatterin katsomoon mahtuu kerrallaan 60 – 80 katsojaa. Esityskertoja vuodessa on n. 250 ja katsojia n. 30 000. Kotinäyttämön lisäksi teatteri vierailee esiintymässä päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, festivaaleilla ja yritysten tapahtumissa ympäri Suomen.

  Kansainvälinen taiteellinen yhteistyö on osa Teatteri Mukamaksen toimintaa. Vuosien kuluessa ohjaajavieraita on ollut Tsekeistä, Ruotsista, Ranskasta ja Venäjältä. Teatteri Mukamas on myös esiintynyt kutsuttuna teatterifestivaaleilla Euroopassa ja Aasiassa.

  Teatteri Mukamaksessa työskentelee vakinaisesti 9 työntekijää ja lisäksi osa työntekijöistä on freelancer-sopimuksilla. Mansi Stycz on johtanut teatteria sen perustamisesta saakka. Vuonna 2003 hänelle myönnettiin lastenkulttuurin valtionpalkinto tunnustuksena lastenkulttuurin eteen tehdystä monivuotisesta työstä.

 • Yhteystiedot

  Teatteri mukamas

  Pispalan valtatie 30
  33250 Tampere
  Finland

  tel. +358 50 465 6285

  vasb@grnggrevzhxnznf.pbz

  Kiertuemyynti

  tel. +358 50 465 6285

  Kotinäyttämön lisäksi teatteri vierailee esiintymässä päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, festivaaleilla ja yritysten tapahtumissa ympäri Suomen.

 • Saapuminen

  Julkisella liikenteellä

  Teatteri Mukamas sijaitsee Pispalan valtatien varrella, tunnelmallisessa vanhassa VPK:n rakennuksessa. Meille pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, TKL:n busseilla 1, 13, 18, 19, 25, 26, 27 ja 29. Pysäkki aikataulut

  Keskustan suuntaan Pispalantori (1511)

  Lännen suuntaan Pispalantori (1510)

  Autolla

  Omalla autolla tuleminenkaan ei tuota ongelmia, sillä yleinen parkkipaikka sijaitsee aivan teatterin vieressä.

 • Linkkejä